Våpen

Rifler

t3logo

Tikka er nok et velkjent fabrikat for de fleste. Kvalitetsvåpen med lange tradisjoner innen norske jegerkretser.  Presise og slitesterke våpen. Tikka har et stort modellspekter, som skulle passe de fleste behov. Vi viser her noen av våre bestselgere fra Tikka.

supervarmint

Tikka T3X Supervarmint.  Et presisjonsvåpen av de skjeldne. Rustfritt stål, og syntstokk med justerbar kolbekam. Tykt 60cm løp. Vekt 3,6kg. Picatinnyskinne gir fleksible montasjeløsninger for optikk. Leveres i kal 223rem, 22-250, 6.5×55, 308win og 300Winmag.
Vår pris kr 17490,-

litess

Tikka T3X SS/lite.  Lett og hendig rifle, rustfritt stål og syntetstokk. Leveres i de fleste kaliber fra 222Rem til 338 Winmag.  53-61cm løp. Vekt 2,8-2,9kg.
Vår pris kr 14290,-

 

browning-logo

Browning er et av de eldste merkenavn innen våpenindustrien. Browning har et stort modellutvalg, innen de fleste våpentyper.  Browning er kjent for meget god kvalitet, og forseggjorte våpen!

Her til lands er det Brownings halvautomatiske rifler, og boltriflene som er mest kjent.

barcomp

Browning BAR Longtrac Comp fluted. Vår bestselger innen halvautomatiske jaktrifler. BAR longtrac er også en av de halvautomatene som det er enklest å montere lyddemper på.  Drivjakt på villsvin i Polen? Da er dette våpenet for deg! Leveres blant annet 30-06 og 9,3×62.
Vår pris kr 15790,-

x-bolt

Browning X-bolt Comp SS. En videreutvikling av A-bolt.  Løst magasin, kolbehalssikring, utmerket avtrekk og leveres ferdig beddet. Gjenget for lyddemper. Duratouch finish på skjeftet. Dette blir aldri glatt!
Vår pris kr 12990,-

Hagler

sabatti

Sabatti er en tradisjonsrik våpenprodusent i Italia. Vi har solgt mye hagler fra Sabatti, og har bare gode erfaringer med merket!  Sabatti er meget slitesterke hagler, til en konkuransedyktig pris!

SABATTIS HAGLER ER C.I.P. TESTET OG GODKJENT FOR STÅLHAGL.
Alle Sabatti våpen leveres med livstidsgaranti på deler.
Kan leveres i LINKS.

Jakt-12

jakt-blank
Sabatti Jakt er basismodellen til Sabatti. 71cm løp, ekstraktor, singelavtrekk og automatisk sikring. Modellen finnes med svart eller blank baskyle. Choke: Imp Cyl/ Modified.
Vår pris kr 12990,-

Alpen Eagle
Sabatti Alpen Eagle. Sabattis toppmodell! 71cm løp, ejektor, singelavtrekk og automatisk sikring. Flott gravert baskyle med sideplater. Oppgradert treverk i skjeftet. Utskiftbare choker.
Vår pris kr 19990,-

Top